söndag 29 mars 2009

AWARD


Denna AWARDEN fick jag av min scrap o ridkompis Anneli, tusen tack.
Jag fick också denna AWARD av min scrapvän Louise, tusen tack.
Ni två är superduktiga på alla sätt och vis med era alster.
Kram Gunnie
Alla duktiga scrapare som tittar in i min blogg skickar jag den vidare till

söndag 22 mars 2009

Lite snått o gott

Till detta kort har jag använt
mej av min söta penny black stämpel, och tittat på Carolins kort hur hon river kantera på pappert. Detta kort gjorde jag igår när jag var hos Scrapa me`mej där Anneli hade kurs i hur man gör gammaldagskort, det var roligt att lära sej något nytt.

Till detta kort har jag använta mej av en Sarah Kay stämpel, samt spelbinders, det är alltid kul med nya grejer.


Utmaning

Hej!Jag har blivit utmanad av Caroline En annorlunda och inte så scraprelaterad utmaning men den fick mig att tänka till lite vilket var roligt.Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!
1. Vad heter du?: Gunnie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Guld
3. Flicknamn: Gunilla
4. Pojknamn: Gustav
5. Yrke: Gravör
6. Färg: Gul
7. Klädesplagg: Galonbyxor
8. Mat: Gulasch
9. Sak i badrummet: Gummiband
10. Plats/stad: Gränna
11. En orsak att vara sen: Glömt ställa klockan
12. Något man skriker: Gud så skönt
13. Film: Goldfingers
14. Något man dricker: Gul läsk
15. Band: Göingeflickorna
16. Djur: Giraff
17. Gatunamn: Grönvägen
18. Bil: Granada
19. Sång: Gubbe noa
Tack för den roliga utmaningen Caroline !!Jag skickar den vidare till:

söndag 15 mars 2009

Fa`la mitt gamla islandssto

Äntligen, idag har jag och Birgitta prövat att köra med Fa`la, först tömkörde vi henne en liten runda, sen satte vi för sulkyn och körde en runda det gick bra, hon förstod direkt vad det handlade om, så det blir fler turer i vår. Hon är inkörd sedan tidigare det är bara det att jag inte har prövat det tidigare.

fredag 13 mars 2009

Kärlekskort......




Detta kort var roligt att göra har använt Sarah Kay stämpel till flickan och pojken, och Textstämplen är från Jenny Sandberg (jag fick den idag skulle ha köpt den på mässan men då var den slut).


Ville bara säga....

Till detta kort har jag använt mej av en av mina favoritstämplar från Penny black, passar kanske till en kille.................

fredag 6 mars 2009

Scrapmässa i Göteborg

Imorgon åker jag och Caroline, Anneli koch Madde till Göteborg på scrapmässan och då ska vi shoppa loss ordentligt, har laddat........... men det har väl alla som ska dit gjort. Hoppas vi får en trevlig resa och dag/natt.

tisdag 3 mars 2009

Fritt val


Denna Lo gjorde jag också på kryssningen, använde mej av enkla blommor som vi lärde oss att göra, sen är det mitt sto Frost`ros och hennes "pojkvän Ögri"(tanken var att det skulle bli föl ivår men så blev det inte,tyvärr) som är på fotografierna.

Scrapkryssning


Denna Lo gjorde jag kurs för Malin Dahlström, vi jobbade med cirklar i denna. Det är Elin mitt gudbarn som är på fotografierna. Det var en mycket givade resa man fick se många fina alster på kryssningen.